RANGE ROVER

ULTIMATIVNI RANGE ROVER

360˚ PREGLED VANJŠTINE

CO2 EMISIJE g/km
Niskih 75*


POTROŠNJA GORIVA Kombinirana I/100km
Od 3.5*

9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

PREDSTAVLJANJE NOVOG PHEV POGONA

Pogledajte film

CO2 EMISIJE g/km
Niskih 75*


POTROŠNJA GORIVA Kombinirana I/100km
Od 3.5*

RANGE ROVER

POVEZANOST I ZABAVA NA NAJVIŠOJ RAZINI

ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE

CO2 EMISIJE g/km
Niskih 75*


POTROŠNJA GORIVA Kombinirana I/100km
Od 3.5*

TOP
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini
KLJUČNE ZNAČAJKE
DIZAJN
Uz glatku liniju krova, produženu bočnu liniju i naglašen dizajn nižeg dijela, nismo izmijenili koncepciju Range Rover izgleda - jednostavno smo ga učinili boljim. Sve to upotpunjeno je mnoštvom inovativnih sadržaja poput Pixel-laserskih LED prednjih svjetala koja ovom modelu priskrbljuju još snažniju pojavu.
ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
yt:yRzwc69-5t4
PERFORMANSE
Istinsko iskustvo putovanja prvom klasom. Uzvišena i prekrasno uređena unutrašnjost automobila Range Rover nudi vrhunsku izvedbu od četiri sjedala sa svestranim mogućnostima konfiguracije od pet sjedala. Stražnja sjedala poboljšana su povećanim nagibom i dubljim donjim dijelom sjedala za još veću udobnost.
ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
yt:wOmJlO60HEE
TEHNOLOGIJA
Kontrole na upravljaču osjetljive su na dodir i pojavljuju se neposredno nakon aktivacije motora, a suptilno integrirani 10" zasloni na dodir u sklopu sustava Touch Pro Duo potvrđuju da je Range Rover obogaćen izborom tehnologija stvorenih kako bi pružile profinjenu, uglađenu vožnju.
ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
yt:6_yslklA0dI
DIZAJN
ISTRAŽITE VANJŠTINU
ISTRAŽITE VANJŠTINU

Samopouzdan, legendarni dizajn Range Rover automobila osuvremenjen je novom prednjom maskom, prednjim branikom te poklopcem motora kombiniranima s integriranim ispušnim cijevima i dojmljivim novim LED svjetlima.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pogledajte galeriju
STANDARDNI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
NADMOĆAN IZGLED

Sa svojim trima klasičnim linijama, Range Rover doista je nepogrešiv. Prepoznatljiva silueta nježno je sužena i zaobljena, a korištenje glatkih spojeva staklenih površina i Gloss Black stupovi naglašavaju krovnu liniju čineći njegov uglačan, elegantan oblik još dojmljivijim.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pogledajte galeriju
DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
IZVANREDNO PROFINJEN

Range Rover Long Wheelbase prepoznatljiv je već na prvi pogled, superiorno konstruiran i prekrasno namješten. Uz panoramski krov kao dio standardne opreme, osnovni oblik karoserije produljen je za dodatnih 200 mm kako bi luksuzna unutrašnjost još više došla do izražaja.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pogledajte galeriju
DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI
DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Range Rover je nenadmašivo udoban, superiorno namješten i obrađen s posebnom pozornošću usmjerenom na detalje. Detalji, novi umetci i završna obrada dovedena do savršenstva naglašavaju neusporediv osjećaj profinjenosti koji možete osjetiti jedino u automobilu Range Rover.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
POGLEDAJTE GALERIJU
STANDARDNI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
UDOBNOST

Nova unutrašnjost modela Range Rover dizajnirana je i projektirana kako bi ponudila vrhunsku udobnost u ovoj klasi automobila. Profinjeni materijali poput Semi-Aniline kože korišteni su širom unutrašnjosti, sjedala su šira, a nova, uredna konzola rasterećena suvišnih elemenata intuitivno je stvorena za još jednostavnije korištenje.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
POGLEDAJTE GALERIJU
DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
NEOGRANIČEN LUKSUZ

Putnici u novom modelu Range Rover Long Wheelbase mogu stvoriti svoj vlastiti raj na četiri kotača. U usporedbi sa standardnim međuosovinskim razmakom, ovo vozilo primjer je nove razine profinjenosti, nudeći dodatnih 192 mm prostora za noge, što putnicima omogućava još više prostranosti i udobnosti.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
POGLEDAJTE GALERIJU
SERIJE I POSEBNA VOZILA
RANGE ROVER FIFTY
RANGE ROVER FIFTY

Jedinstvena kombinacija sofisticiranog dizajna, profinjenosti i sposobnosti bez premca. Range Rover Fifty je dodatno uzvišen jedinstvenim detaljima Satin Auric Atlas i osobnim pečatima, kao što su ručno izrađeni natpis „Fifty“ na pločici s posvetom, zajedno s natpisom „1 od 1970“ – podsjetnik na strogo ograničenu seriju ovog modela.

PRONAĐI PRODAVAČA
SPOGLEDAJ GALERIJU

WESTMINSTER
RANGE ROVER WESTMINSTER

Proslavljena staloženost i sjaj ocrtavaju se u novom Range Roveru Westminster. Zahvaljujući oblozi stropa od brušene kože, furniru Kalahari i kliznom panoramskom krovu, pruža još veći užitak. A, možete poželite i dodatni pečat uz Westminster Black.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

SVAutobiography Dynamic Stealth je dorađen jedinstvenim crnim dodacima, kao što su crna boja Santorini s naglascima u crnoj boji Narvik te unutrašnjost Ebony sa šavovima Pimento. Special Vehicle Operations podiže luksuz, sposobnosti i performanse na novu razinu.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
TEHNOLOGIJA
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

S dvama standardnima 10" zaslonima visoke rezolucije osjetljivima na dodir, Touch Pro Duo informatički sustav omogućava vam pregled traženih informacija dok istovremeno koristite druge funkcije, za povećanu fleksibilnost i učinkovitost korištenja.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

12.3" Interactive Driver Display zaslon visoke rezolucije može primiti i prikazati veliku količinu vozačkih informacija, zabave i podatke aktivne sigurnosti, uključujući navigaciju, telefon i medije.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
RAZNOVRSNOST
5 SJEDALA

900 litaraVi i vaši prijatelji ili obitelj možete otići na vikend s puno prostora za vreće za spavanje i kofere.

4 SJEDALA

1317 litaraKoristite četiri sjedala i iskoristite višak prostora za veće stvari, kao na primjer torbu za skije ili korpu.

3 SJEDALA

1526 litaraS razmještena tri sjedala, vozilo vam pruža obilje prostora s kojim se možete igrati.

2 SJEDALA

1943 litaraS tri preklopljena sjedala, možete smjestiti i najveće predmete u prtljažniku.

Vlažna zapremina je industrijski standard, koji je izmjeren punjenjem prtljažnika s tekućinom. Suha zapremina je izmjerena pomoću čvrstih blokova (200 x 50 x 100mm), pokazujući iznos praktičnog prostora u vozilu.
Prtljažni prostor kod PHEV modela je reduciran, molimo kontaktirajte vašeg lokalnog zastupnika o više detalja.
All figures shown are for Standard Wheelbase.

REMOTE CONVENIENCE FOLD

Dostupan s Executive Class sjedalima, Convenience Fold s Remote Intelligent Seat Fold sustavom preklapanja sjedala omogućava vam konfiguraciju stražnjih sjedala pomoću gornjeg zaslona na dodir ili pomoću aplikacije na vašem pametnom telefonu.

ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
SPOSOBNOST
POGON NA SVE KOTAČE-ALL WHEEL DRIVE
POGON NA SVE KOTAČE-ALL WHEEL DRIVE

Terenska vožnja je sigurna i precizna zahvaljujući All Wheel Drive (AWD) sustavu. Kako bi održali optimalno prianjanje za sigurno napredovanje u svim uvjetima, pogon Range Rovera je povezan i moguć zahvaljujući pažljivo konstruiranom paletom tehnologija.

VUČA
VUČA

S mogućnošću vuče do 3,500kg i pomoću integriranih odgovarajućih tehnologija, Range Rover može s lakoćom odgovoriti na sve zahtjeve. Uživajte u pogodnostima koje pružaju opcijski sustavi: Electrically Deployable Tow Bar, Advanced Tow Assist i Rear Height Adjust.1

PREUZMITE BROŠURU
PROLAZAK KROZ VODU
PROLAZAK KROZ VODU

Range Rover može proći kroz vodu dubljine 900mm. Naš opcijski Wade Sensing 2sustav koristi senzore u bočnim retrovizorima kako bi znali kada je razina vode blizu maksimalno dozvoljene dubine za prolazak vozila. Kontrolni sustav pruža informaciju u realnom vremenu i osobito je koristan za vrijeme vožnje u mračnim uvjetima.

Pronađite zastupnika
PERFORMANSE
PHEV
PHEV

Naš najinovativniji pogon do sada. Range Rover PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle), opremljen je naprednim Ingenium benzinskim motorom i električnim motorom. Omogućava snagu od 404KS i ubrzava od 0-100km/h za 6.4 sekundi.

ISTRAŽITE PHEV
PALETA MOTORA
MOTORI

Od snage i vozačkog uživanja do male potrošnje goriva i rafiniranosti, na raspolaganju je paleta motora za Range Rover i svaki od njih je optimiziran za specifične potrebe koje se trebaju zadovoljiti u svakoj prilici. Svi motori opremljeni su Stop/Start tehnologijom i pametnim regenerativnim punjenjem.

ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
ALUMINIJSKA KAROSERIJA
ALUMINIJSKA KAROSERIJA

Karoserija potpuno izrađena od aluminija čini Range Rovera jednog od najačih i najlakših vozila ikada. Primjena aluminija visoke čvrstoće u elemente karoserije osigurava minimalno oštećenje ćelije za preživljavanje prilikom sudara.

ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
ODABERITE SVOJ RANGE ROVER
ODABERITE VAŠ MODEL
LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

Poboljšajte vaš Range Rover bilo kada za vrijeme njegovog života dodajući Land Rover Gear dodatnu opremu. Skrojite vaše vozilo prema vašim potrebama sa stilskom, čvrstom i razvnovrsnom opremom koja je dizajnirana, testirana i proizvedena sukladno standardima kao i originalna ugrađena oprema.

POGLEDAJTE OPCIJE I DODATNU OPREMU
yt:yGT-kJB1NbY

*Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevim ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi.
NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Na temelju toga se primjenjuje odgovarajuća porezna stopa.

Pogledajte vrijednosti WLTP.
WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispituje se vozilo s tvorničkim opcijama te prema zahtjevnijem postupku ispitivanja i profilu vožnje.

1Granična vrijednost na P400e je 2.500kg.
2Prolazak kroz vodu je moguć samo uz uključen motor.

Sjedala u vozilu imaju nova sjedišta i međuslojeve s mekšom kožom kako bi se optimalno istaknule nove odlike. Molimo vas da dodatne informacije potražite kod svog Land Rover Prodavača.

Funkcije, opcije, usluge trećih strana sustava InControl te njihova dostupnost ovisi o tržištu – raspitajte se kod svog Land Rover Prodavača o raspoloživosti na lokalnom tržištu i svim uvjetima. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.